Domein Rietvelde wifiVeurnevaartstraat 5 8670 Oostduinkerke
Dorinda Monballiu
Home Het domein Onze verblijven Arrangementen Tarieven Beschikbaarheid Reserveren
Domein Rietvelde
Home | Tarieven | Beschikbaarheid

Arrangementen > Overzicht

Graag helpen we je even op weg met mogelijke activiteiten of daguitstappen in de omgeving. We stelden enkele arrangementen samen zodat je niet enkel kan genieten van ons vakantiehuis, maar met dat extraatje voor een optimaal vakantiegevoel.

Actieve vakantie
Wens je jouw vakantie op een actieve of sportieve manier doorbrengen? Maak dan gebruik van ons fietsarrangement of wandelarrangement.

Met de kinderen
Kinderen van alle leeftijden kunnen hun hartje ophalen aan de kust en op ons domein. In ons kinderarrangement vind je allerlei leuke activiteiten zoals binnenspeeltuinen, Plopsaland, suptropisch zwembad Sunparks en andere zwembaden, kinderboerderijen, bowlingbanen. Ben je gek op pony's? Dan is ons ponyarrangement wat je moet hebben.

Zon, zee en zand
Natuurlijk wil je dit! Maar waar zijn de beste plaatsjes en stranden? In ons Zon, zee en zand-arrangement weet je waar je moet zijn.

Grote groepen
Ben je met meer dan 8 personen dan is het soms wat zoeken naar activiteiten of daguitstappen. Ook voor groepsarrangementen zijn we de perfecte locatie.

Senioren of 50+
Speciaal voor senioren hebben een 50+arrangement samengesteld. Oog voor detail en rust maar ook voor activiteiten.

Personen met beperkte mobiliteit
Enkele van onze vakantiewoningen zijn speciaal aangepast zodat ze perfect toegangkelijk zijn door personen met beperkte mobiliteit. Lees er meer over in ons sociaal arrangement.